Genforening: Her er X Factor-dommerne

onsdag d. 18. september 2013 kl: 11. 52 Af: Ritzau Fokus
 

Robert-prisen, rød løber. Her er det Thomas Blachman med kone der ankommer til Cirkusbygningen søndag aften den 6. februar. (Foto: Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix 2011) Foto: Scanpix, Jonas Vandall Ørtvig free

Nedtur live på TV: Ingen vil se Sanne

Det bliver endnu en gang Lina Rafn, Remee og Blachman, der sætter sig i dommerstolene til årets X Factor.

En dansende forsangerinde, en hitskabende producer og en Grammy-vindende jazztrommeslager med en stor mund.

Det er ikke begyndelsen på en vandet vittighed, men derimod en beskrivelse af den kommende udgave af X Factor, hvor henholdsvis Lina Rafn, Remee og det efterhånden faste holdepunkt Thomas Blachman sætter sig godt til rette som dommere.

Mens Thomas Blachman med sine fem optrædener mere eller mindre har vist sig som et konstant holdepunkt i talentkonkurrencen, er det kun tredje gang, at både Rafn og Remee har gjort sig klar til at vurdere de håbefulde talenters X Factor. Remee vandt første sæson med sangeren Martin, mens Rafn i 2009 tog sejren hjem med Linda Andrews.

De to gamle kendinges genkomst betyder samtidig, at to tredjedele af sidste udgaves dommerteam, sangerinderne Anne Linnet og Ida Corr, er ude af årets X Factor.

Blachman med klar udmelding om sine nye X Factor-kolleger

Dermed får Thomas Blachman opfyldt sit ønske fra sidste års finale, hvor han kort forinden bad Linnet om at trække sig som dommer på grund af hendes finaledeltagers niveau.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu