Lilholt og Oh Land skal på popferie sammen

søndag d. 10. maj 2015 kl: 15. 52 Af: Ritzau Fokus
 
Sangerinden Oh Land skal blandt andet fortolke sangerne Shaka Loveless, Sebastian og Isam B.

Sangerinden Oh Land skal blandt andet fortolke sangerne Shaka Loveless, Sebastian og Isam B. Foto: JANUS ENGEL/POLFOTO

“Kald det kærlighed”-trubaduren Lars Lilholt og det internationale popidol Oh Land er blandt de musikere, der skal fortolke hinandens musik.

Der bliver masser af musikalske stjernestunder, når TV 2 til efteråret blænder op for en ny sæson af musikfortolknings-programmet “Toppen af Poppen.

Legendarisk dansk sanger har aldrig oplevet noget lignende: -Jeg blev chokeret

I år består holdet af Lars Lilholt, Oh Land, Stine Bramsen, der synger som solist og som den kvindelige forsanger i “Alphabeat,” Dúné-forsangeren Mattias Kolstrup, Shaka Loveless, Sebastian og Isam B, der også er kendt som solist og som en del af trioen “Outlandish.”

– Årets deltagere udgør et af de absolut stærkeste hold, vi hidtil har haft af sted. De udmærker sig ved at spænde virkeligt bredt musikalsk, og vi er så stolte over, at de bytter musik og livshistorie på TV 2 til efteråret, siger TV 2s underholdningschef Gitte Madsen til kanalen.

Den hårdtslående Dúné-musiker Matthias Kolstrup er begejstret over at være en del af årets hold, fortæller han til tv2.dk.

– Jeg håber først og fremmest at få store musikalske oplevelser. At høre de andre fortolke Dúné-sange bliver jo for sindssygt. Der er lagt så meget hjerte og sjæl i det her, så det kan kun blive godt. Jeg sigter også efter at få presset nogle røverhistorier fra gamle dage ud af de modne herrer, siger han og refererer blandt andet til 65-årige Sebastian, der ser frem til deltagelsen:

– Jeg sagde især ja til at være med i “Toppen af Poppen,” fordi det er et musikprogram og ikke en konkurrence. Det bliver spændende at gå på opdagelse i andres måder at lave musik på, og jeg glæder mig til en uge i selskab med skønne kolleger, siger den pris-vindende musiker, der står bag hits som “Romeo” og et hav af danske musical-sange.

Søndag tog musikerne til Skagen, hvor de i løbet af den kommende uge skal fortolke hinandens numre og selv har en dag i fokus, hvor de fortæller deres historie og lytter til de andres fortolkninger af deres musik.

– Klar til en spændende rejse, skrev Bramsen til et billede på Instagram på vej til Skagen.

“Toppen af Poppen” får premiere til efteråret på TV 2.

X Factor: Popproducer og sangstjerne fuldender dommertrio

Se billedet her: https://instagram.com/p/2fX8qdiF0Y/?taken-by=stinebramsen

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu