Her er deltagerne i årets Paradise Hotel

mandag d. 6. januar 2014 kl: 7. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Fra venstre mod højre: Michael, Patrik, Kasper, Simon, Nikita, Laura, Pernille, Nadia, Amanda.

Fra venstre mod højre: Michael, Patrik, Kasper, Simon, Nikita, Laura, Pernille, Nadia, Amanda. Foto: Viktor Sloth

Blonde babes, sixpacks og en tidligere deltagers lillebror. Paradise Hotel 2014 går snart i gang.

Ni deltagere udgør startcastet i årets Paradise Hotel, der blev optaget i Mexico fra oktober til december. Årets twist i programmet betyder, at flere af deltagerne er i familie med hinanden – eller med nogen, der tidligere har deltaget.

Mød årets deltagere her. Øverst fra venstre mod højre på billedet:

Michael, 26 år. Fra Gentofte. Vil gerne læse geografi.

– Jeg har en side, som jeg ikke har lyst til at vise under Paradise Hotel. Hvis jeg bliver for fuld, så bliver jeg meget ubehagelig og vil diskutere med alle. Og der er ikke nogen, der kan tale mig til fornuft. Jeg slås ikke, men jeg har tit fået én på hovedet, fordi jeg er provokerende. Det skal jeg ikke være på tv.

Ulven Peter vil have Amalie tilbage: Her er hendes svar!

Patrik, 25 år. Fra Ishøj. Arbejdsløs.

– Jeg tror, jeg er blevet castet, fordi jeg er en sød fyr og en pæn fyr. Jeg er naturlig og har en pæn krop og en god personlighed. Jeg har en høj moral, men der er ikke noget, jeg ikke vil gøre på skærmen. Jeg er, som jeg er.

Kasper, 22 år. Fra Gentofte. Arbejder som bartender. Er lillebror til “Ulven Peter”, der medvirkede i sæson 6.

– Jeg vil ikke sammenlignes med Peter. Det tror jeg godt, kan ødelægge min troværdighed. Peter var hurtig til at glemme sine partnere og hoppede lidt rundt fra den ene til den anden herinde. Han har fået meget negativ omtale i medierne, og det kan hurtigt have en effekt på de andre deltageres førstehåndsindtryk af mig. Jeg kunne hurtigt blive en “Peter 2”, og det har jeg ikke lyst til. Jeg vil vise, hvem jeg er, og hvad jeg har at byde på.

Simon, 19 år. Fra Åbenrå. Vil gerne være urmager.

– Laura er min tvillingsøster. Vores mission fra starten er, at de andre ikke må opdage det. Men det betyder, at vi begge to har en, hvis det brænder på. Vores forældre var ret positive omkring det, at vi har meldt os til. De synes, det er fedt. De er selv med på nogle skøre ting ind i mellem.

Nikita, 21 år. Fra Roskilde. Arbejder som sælger, eventpromoter og bartender.

– Det bliver lidt mærkeligt, at der vil være mange, der har en mening om én, selvom de ikke kender en. Det skal man nok vænne sig til. Men det forsvinder jo igen ret hurtigt. Jeg skal ikke have en karriere som realitystjerne, det er for hårdt, synes jeg. Man er på konstant. Jeg har været med i For Lækker til Love, og jeg har prøvet hele tiden at have et kamera oppe i snotten mens jeg spiser. Og det gider jeg ikke, det er ret anstrengende.

Laura, 19 år. Fra Åbenrå i Sønderjylland. Studerende på Handelsskolen.

– Jeg kunne godt tænke mig at være realitystjerne. Det er mega fedt og spændende. Jeg vil gerne genkendes på gaden og have, at der hænger plakater af mig rundt omkring og være med i bladene. Jeg ser op til Amalie, for hun har fået sit eget tv-program og har også en sangkarriere. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg vil opnå de ting ved at sørge for at få meget opmærksomhed i Paradise Hotel, så folk kan huske mig og genkende mig.

Pernille, 19 år. Fra Hvidovre. Har taget et sabbatår, men drømmer om at have en frisørsalon.

– Jeg vil ikke have sex herinde, for jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, når jeg kom hjem. Mine venner og min familie skal se mig sådan. Jeg tror ikke, det er negativt for mine fremtidsmuligheder at være med i Paradise, så længe man holder sig gode venner med folk og ikke begynder at slå.

Nadia, 19 år. Fra Glostrup. Er lige blevet student og har arbejdet som afløser i hjemmeplejen.

– Min mor har sagt, at jeg skal prøve at lade være med at sige nogle dumme ting, for det synes hun, at jeg gør ind i mellem. “Vær nu ikke den nye Amalie”, siger hun. Hun er lidt bange. Men jeg er, som jeg er, og jeg siger det, jeg føler. Det er jo ikke for at lyde dum.

– Jeg håber virkelig ikke, at jeg drikker mig helt ustyrligt fuld og ikke har kontrol over mig selv. Jeg er ret spontan, og kan godt finde på at blive kærester med en person efter første date.

Amanda, 19 år. Fra Kellerup mellem Silkeborg og Viborg. Arbejder som vikar på en skole for adfærdsvanskelige børn og som eventpige.

– Jeg får tit at vide, at jeg ligner en dulle, der bare vil ud og score. Men når jeg går i byen, er det for at have det sjovt med mine veninder. Jeg har ikke været sammen med særlig mange, faktisk er jeg blandt mine veninder en af dem, der har været sammen med færrest. Jeg vælger meget omhyggeligt, og jeg gider ikke at have et rygte. Jeg vil gerne undgå at have sex på tv, og jeg vil gerne virke så intelligent som muligt.

Bliv klar til festival: Her er de kendtes bedste tip

Paradise Hotel har premiere den 27. januar klokken 22.00 på TV3.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu