Her er den første med 100 millioner Instagram-følgere

søndag d. 2. oktober 2016 kl: 7. 52 Af: Ritzau Fokus

Den sygdomsramte sangerinde Selena Gomez er den første i verden med over 100 millioner følgere på Instagram.

Over 100 millioner mennesker har nu trykket “følg” på Selena Gomez’ Instagram-profil. Dermed er den 24-årige sangerinde den første i verden til at nå over 100 millioner følgere på det sociale billeddelingsmedie. Det bekræfter også en talsperson for Instagram til musikmagasinet Billboard.

Den enestående rekord har den unge texaner endda scoret på trods af, at hun ikke har lagt et billede op siden 15. august.

Holder pause fra Instagram

Gomez meddelte selvsamme måned, at hun ville tage en pause på grund af sin lupus-diagnose og et behandlingsforløb med kemoterapi, der har medført bivirkninger som panikanfald, angst og depression.

Smukke Selena Gomez er helt på toppen

Lupus er en sygdom, der danner betændelse i bindevævet, og immunforsvaret angriber fejlagtigt kroppens raske celler og væv.

Som følge af sygdommen har Gomez aflyst en del af sin igangværende tour, der skulle have bragt hende til Danmark 15. oktober. Det fik hendes fans, der kalder sig “Selenators”, til at dele hashtagget “#SelenaBreakTheInternet” for at bakke den syge stjerne op og for at få hende over milepælen på 100 millioner følgere.

Indehaver af det mest likede billede

Foruden er være den mest fulgte på Instagram har Gomez også delt det ind til videre mest likede billede nogensinde.

På billedet drikker den forhenværende Disney-darling en sodavand, og det har fået hele 5,6 millioner mennesker til at trykke på det hjerteformede “like”-symbol.

Fra toppen af Instagram kan Gomez kigge langt efter de næstmest fulgte på det sociale medie.

Sangerinderne Taylor Swift, Beyoncé og Ariana Grande har henholdsvis 91,5, 85,5 og 85,2 millioner følgere, mens tv-personligheden Kim Kardashian West med sine 83,5 millioner følgere også smyger sig ind i toppen.

Her er årets nye udenlandske par

Se Selena Gomez’ Instagram-profil her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu