Her er den nye Spiderman

onsdag d. 24. juni 2015 kl: 8. 34 Af: Ritzau Fokus
 

Den engelske skuespiller Tom Holland har desuden medvirket i filmen “Locke” fra 2013 og tv-serien “Wolf Hall”. Foto: Jon Furniss/JON FURNISS/INVISION/AP

Den sjette Spiderman-film, som omhandler superheltes teenageår, skal superhelten spilles af den 19-årige Tom Holland.

Så er eftersøgningen ovre. En ny arvtager til rollen som den murklatrende, spindkastende Spiderman er fundet.

Valget faldt på den blot 19-årige engelske skuespiller Tom Holland. Det afslører producenterne bag Spiderman-filmene Marvel Studios og Sony Pictures tirsdag. Det skriver The Sun.

Tom Holland er blandt andet kendt for sin rolle i spændingsfilmen “The Impossible”, hvor han spiller over for Ewan McGregor og Naomi Watts.

Når Tom Holland inden længe påfører sig den rød-blå dragt og maske er det ingen let arv, han skal kløfte. I de tidligere fem film er rollen som Peter Barker alias Spiderman blevet spillet af sværvægterne Tobey Maguire og Andrew Garfield.

Når den sjette Spiderman-film kommer i biografen, er det imidlertid med en ny og mere kreativ vinkel på historien. Med denne film vil publikum nemlig blive taget med tilbage til Peter Barkers teenageår for at opleve, hvor det hele begyndte.

Filmen forventes at få premiere den 28. juli 2017. Inden da kan Tom Holland opleves i de danske biografer i filmen “In the Heart of the Sea”, som får premiere 10. december.

Filmen er baseret på den virkelige historie om en hvalbåd, der i 1820 sejlede ud fra kysten af Nantucket og blev overmandet af en kæmpe kaskelothval. Hovedrollen spilles af Chris Hemsworth.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu