Her er DRs nytårs-program

mandag d. 28. december 2015 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
DRs nytårsprogram byder både på traditioner og nyheder. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Presse

DRs nytårsprogram byder både på traditioner og nyheder. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Presse

Intet nytår uden traditioner – sådan er det også hos DR, som sender klassisk nytårs-tv krydret med nye indslag

Hvad enten man fejrer nytåret alene, med familien eller vennerne, præsenterer DR en række forskellige programmer, der kan gøre aftenen en smule sjovere, mere hyggelig og i givet fald nostalgisk. Det lover DR på deres hjemmeside.

Nytårsaften er omtrent lige så traditionel på DR som juleaftensdag.

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

Dronningens nytårstale bliver transmitteret direkte klokken 18.00, men allerede klokken 17.10 varmer Kåre Quist og Tine Gøtzsche op sammen med Thomas Larsen, politisk redaktør på Berlingske og Anette Kokholm, ugebladsdirektør hos Aller.

Nytårsudgave af quiz og cirkusrevy

Efter dronningens nytårstale følger en nytårsudgave af “Hvem var det nu vi var”, hvor Jacob Riising spørger gæsterne, om de nu også kan huske, hvad der skete i årets løb, og bagefter er der premiere på “Cirkusrevyen 2015”.

Ingen nytårsaften uden Miss Sophies nostalgiske 90-års fødselsdag, og ved midnatstid annoncerer rådhusklokkerne på Københavns Rådhus, at et nyt år begynder, hvorefter der er nytårsgudstjeneste fra Haderslev Domkirke.

For de mindste viser DR Ramasjang Cirkus Summarum klokken 18.05.

Masser af tømmermænds-tv

Første januar er der skihop fra klokken 13.50, men klokken 17.50 står Tine Gøtzsche og Kåre Quist igen klar; denne gang på Amalienborg Slotsplads, hvor de guider seerne igennem nytårstaflet og diskuterer statsministerens nytårstale med de indbudte gæster på slotspladsen.

Klokken 20.00 er der premiere på DRs nye, store dramaserie “Bedrag” med Nikolaj Lie Kaas og Thomas Bo Larsen i hovedrollerne.

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Herefter er der premiere på “Spies & Glistrup”, hvor Pilou Asbæk og Nicolas Bro spiller henholdsvis rejsekonge og politiker.

Du kan se hele DRs nytårs- og juleprogram her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu