Her er værterne ved kronprinsparrets prisuddeling

mandag d. 26. september 2016 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
135866974
Kronprinsparrets Priser bliver i år uddelt i Musikteatret Holstebro, hvor omdrejningspunktet for showet som altid er en stor hyldest til det danske kulturliv. Stéphanie Surrugue og Kåre Quist er værter. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR (Arkivfoto)

DR har løftet sløret for, hvem der er årets værtspar ved kronprinsparrets prisuddeling.

Kronprinsparret er sammen med DR i gang med forberedelserne til årets uddeling af Kronprinsparrets Priser 2016, som løber af stablen ved et stort tv-show den 8. oktober.

Og nu løfter tv-giganten også i en pressemeddelelse sløret for, hvem der skal byde seere og gæster velkommen i værtsrollerne for årets prisuddeling. Og her er der tale om gengangere på begge værtsposter.

Det bliver nemlig igen i år tv-værterne Kåre Quist og Stéphanie Surrugue, der i deres fineste puds skal stå for at afvikle showet. En ære, som begge tv-værter glæder sig meget til.

– Jeg har et blødt punkt for Kronprinsparrets Priser, fordi hæderen gør en reel forskel for både kunsten, kulturlivet og det sociale arbejde her i Danmark – og dét er noget, der kommer os alle til gode, siger Stéphanie Surrugue om sit kommende værtsskab.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Prisuddelingen finder sted i Musikteatret i Holstebro, og her vil både sangerinde Pernille Rosendahl, rockbandet Dùné og flere andre kulturnavne underholde gæsterne med deres optrædener.

Det er i år 12. gang, at kronprinsparret uddeler priserne, der hædrer ekstraordinære præstationer inden for kultur og sociale indsatser.

Kronprinsesse Mary i sorg

På scenen i Holstebro vil der traditionen tro blive uddelt fire priser: Kronprinsparrets Sociale Pris, Kronprinsparrets Kulturpris og ikke mindst de to Stjernedryspriser, der går til to helt unge kunstneriske talenter.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu