Her er verdens bedst betalte model

fredag d. 18. september 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Supermodellen Gisele Bündchen er eftertragtet i modebranchen, og det kan i den grad ses på bankbogen.

Supermodellen Gisele Bündchen er eftertragtet i modebranchen, og det kan i den grad ses på bankbogen. Foto: Andre Penner/AP

Gisele Bündchen topper endnu engang listen over de bedst betalte topmodeller. Sidste år kunne hun inkassere svimlende 288 millioner kroner.

Den smukke brasilianer med de tyske rødder fortsætter med at distancere de yngre modeller i modebranchen.

Modeller for millioner: Her er de 10 smukkeste kvinder i verden

En ny opgørelse fra det amerikanske erhvervsmagasin Forbes fastslår, at 35-årige Gisele Bündchen for niende år i træk er den bedst betalte model med en indtægt på 288 millioner kroner.

Gisele Bündchen stoppede i foråret med at gå catwalk, men hun fortsætter altså med at skovle penge ind som frontfigur i en række kampagner for blandt andet Chanel og Carolina Herrera.

Og det skæpper også godt i kassen, at hun både designer sko og har sin egen undertøjskollektion.

Dermed er det supermodellen, der trækker det tunge læs i ægteskabet med quarterbacken Tom Brady.

Selvom han er en af de mest succesfulde spillere NFL’s historie og har vundet den prestigefulde Super Bowl hele fire gange, er hans indtjening på “blot” 59 millioner kroner i samme periode.

Efter Gisele Bündchen kommer Cara Delevingne og Adrianna Lima ind på en delt andenplads på Forbes’ liste over bedst tjenende modeller med en indtjening på 59 millioner kroner for det seneste år.

Ny liste: Disse modeller tjener mest

Forbes har set på modellernes indtægter i perioden juni 2014 til juni 2015, og opgørelsen er baseret på interviews med managere, agenter og direktører for forskellige modemærker.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu