Han er verdens mest sexede mand

onsdag d. 19. november 2014 kl: 7. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Dette stykke mandfolk, skuespilleren Chris Hemsworth, er ifølge magasinet People verdens mest sexede mand.

Dette stykke mandfolk, skuespilleren Chris Hemsworth, er ifølge magasinet People verdens mest sexede mand. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Magasinet People har netop kåret den 31-årige australske skuespiller Chris Hemsworth til at være verdens mest sexede mand.

Verdens mest sexede mand er ifølge magasinet People skuespilleren Chris Hemsworth.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Den 31-årige australske steg overtager således titlen fra Maroon 5-forsangeren, Adam Levine.

Annonceringen blev offentliggjort i tv-showet “Jimmy Kimmel Live!”, hvor Hemsworth var med over en Skype-forbindelse.

– Jeg tror, at jeg vil takke mine forældre for at skabe dette udseende, jokede skuespilleren over for det begejstrede publikum.

I det hele taget synes verdens mest sexede mand, at det er “ret sjovt” at være indehaver af titlen.

– Jeg tror, at jeg mest af alt har købt mig håneretten derhjemme. Nu kan jeg sige til min kone, at hvis folk virkelig synes, jeg er den mest sexede mand i verden, så behøver jeg heller ikke at lave alle de huslige pligter såsom at skifte bleer, joker Hemsworth over for People, der bringer en billedserie af ham i anledning af kåringen.

Det er modellen Elsa Pataky, der har den daglige fornøjelse af at dele dobbeltseng med verdens mest sexede mand. Parret har været sammen siden 2010 og er forældre til tre små børn. Trods sin badboy-attitude er rollen som familiefar dog det vigtigste for Hemsworth.

– Vi har lige haft en dag på stranden, hvor børnene rendte rundt og legede. Det var første gang i lang tid, at vi gjorde det sammen. Familien er det, der er det vigtigste for mig, siger han til People.

Dansk instruktør laver krigsfilm på amerikansk

Tidligere er skuespillerne Brad Pitt, Bradley Cooper, Ryan Reynolds og Johnny Depp løbet med titlen som verdens mest sexede mænd.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu