Her får Dronningen travlt

søndag d. 24. juni 2018 kl: 14. 45 Af: Nicklas Skyum Clausen
Dronning Margrethe besøger Langeland, Dronning Margrethe, Dronningen
Dronningens årlige sommertogt lægger i år vejen forbi Svendborg og Silkeborg (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)

Der bliver ikke meget tid til hvile, når dronningen 6. september rammer Svendborg på sit årlige sommertogt.

Når Kongeskibet Dannebrog lægger til kaj i Svendborg torsdag den 6. september, venter der dronningen et tætpakket program.

"Eventyrdronningen" Margrethe på slap line i hylende morsom video

Efter modtagelsen på havnen i Svendborg kører Dronningen i karet gennem byen sammen med borgmester Bo Hansen til Svendborg Rådhus. Derefter venter et besøg i Svendborg Demensby, inden Svendborg Kommune byder på frokost.

Eftermiddagen bliver en travl en af slagsen for dronningen, der skal besøge virksomheden Scangrip, Danmarks Forsorgsmuseum og det udsatte boligområde Skovparken. Om aftenen er der reception på Kongeskibet Dannebrog.

– Vi har ønsket at vise Dronningen en mangfoldighed af hvad Svendborg Kommune har at byde på. Det synes vi er lykkedes med det program, vi har sat sammen. Det er mit håb, at rigtig mange borgere vil lægge vejen forbi Svendborg, når Dronningen kører i karet fra Kongeskibet til rådhuset, og bagefter fra rådhuset til Bryghuset, siger Svendborgs borgmester, Bo Hansen.

Smukt kapitel i kongehusets historie afsluttet i dag

Dagen efter besøger dronningen Skolerne i Oure Sport & Performing Arts, virksomheden Gamle Mursten i Tved og Galleri DGV i Svendborg.

Udover Svendborg vil dronningen også besøge Silkeborg Kommune under sit sommertogt i år. Det gør hun 3.-4. september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu