Her kommer Citybois på sommerturné

lørdag d. 9. maj 2015 kl: 15. 08 Af: Ritzau Fokus
 
Citybois spillede deres første koncert for 3.000 ellevilde publikummer i Falkonersalen i april. Nu offentliggør de en omfattende turnéplan.

Citybois spillede deres første koncert for 3.000 ellevilde publikummer i Falkonersalen i april. Nu offentliggør de en omfattende turnéplan. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Den danske drengeduo Citybois er for længst fløjet fra X Factor-reden. Nu rejser de landet rundt med deres show.

Charme, selvtillid og masser af skæve smil. Sådan kan man kort beskrive drengeduen Citybois, der i foråret tog landets teenagepiger med storm, da de deltog i DR’s talentshow X Factor.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Og selvom det ikke blev til en finaleplads til Thomas Blachmans charmerede Gentofte-gutter, rider de to popdrenge Anthon og Thor fortsat på en bølge af succes.

Nu har Citybois offentliggjort en omfattende koncertplan, hvor de hen over sommeren vil spille i alt 12 koncerter over hele landet.

Første koncert finder sted i Valbyparken i København søndag den 10. maj, hvor drengene optræder i forbindelse med sportsarrangementet “The Color Run”.

Herefter går turen direkte til Billund i Jylland, hvor de to populære teenagere går på scenen i Legoland.

I løbet af sommeren når de desuden at komme forbi Vig, Aalborg, Sønderborg, Horsens, Svendborg og Odense.

Til flere af koncerterne vil publikum desuden kunne opleve store navne som Medina, Christopher og Burhan G, når de på udvalgte tidspunkter slutter sig til showet.

Også Citybois’ egen hjemby Gentofte bliver vært for en enkelt koncert, ligesom festivalgængere på Smukfest i Skanderborg heller ikke vil blive snydt for en bid af drengenes pop-performance.

Hele balladen sluttes af i København 30. august, hvor Anthon og Thor optræder i forbindelse med Arla Foods Festival i Kongens Have.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

Se hele koncertplanen for Citybois her: https://www.facebook.com/cityboisKBH/photos/a.805593106185677.1073741829.794498077295180/852805341464453/?type=1 & amp;theater

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu