Hertuginde drager alene på eventyr

torsdag d. 22. september 2016 kl: 18. 13 Af: Ritzau Fokus
Catherine, Duchess of Cambridge visits the Island of St Martin's, Scilly Isles, Duchess of Cambridge
Hertuginde Kate efterlader både prins William, prins George og prinsesse Charlotte i England, når hun for første gang drager alene til udlandet i forbindelse med et officielt besøg i de hollandske byer Haag og Rotterdam. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Den britiske hertuginde Kate skal på sin første udenlandsrejse alene, mens resten af den royale familie bliver i England.

Når der skal bestilles rejser til udlandet, sørger de fleste familier for, at der er billetter nok til alle familiemedlemmer.

Det er dog ikke tilfældet i det britiske kongehus, hvor hertuginde Kate er den eneste, som har en flybillet liggende klar inden turen går til Holland 11. oktober. Det skriver det britiske medie Hello! Magazine.

34-årige hertuginde Kate efterlader både prins William, prins George og prinsesse Charlotte i England, når hun for første gang drager alene til udlandet i forbindelse med et officielt besøg i de hollandske byer Haag og Rotterdam.

Her skal hertuginden blandt andet besøge dele af den hollandske kongefamilie, nemlig kong Wilhelm-Alexander, mens hun officielt besøger landet.

Gravid prinsesse har sluppet kvalmen

Turen til udlandet er dog langtfra den eneste, som hertuginde Kate begiver sig ud på i år. I slutningen af september rejser hertuginden sig mod Canada, hvor hun skal tilbringe otte dage sammen med sin familie.

Både treårige prins George og 16 måneder gamle prinsesse Charlotte skal med til Canada. Ifølge mediet The Telegraph er der i alt planlagt 30 officielle arrangementer, som den kongelige familie skal deltage i under deres tur.

Det er ikke længe siden, at hertuginde Kate drog til udlandet sammen med sin familie. I sommer rejste de nemlig alle til Frankrig, hvor de tilbragte deres sommerferie.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu