Hertuginde Kate gjorde popstjerner nervøse

mandag d. 17. november 2014 kl: 11. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Prins William og hertuginde Kate mødte lørdag teenageidolerne fra bandet One Direction.

Prins William og hertuginde Kate mødte lørdag teenageidolerne fra bandet One Direction. Foto: Yui Mok/AP

Hertuginde Kate fik teenageidolerne fra One Direction bragt ud af fatning.

Hertuginde Kate stjal lørdag rampelyset, da hun med babybule og blonder fik gjort de ellers selvsikre drenge fra det populære boyband One Direction helt nervøse. Det skriver Dailymail.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Hertuginden var sammen med sin mand til Royal Variety Performance, et årligt galla-arrangement hvor nogle af Storbritanniens mest kendte musikere optræder. Og det var fem tydeligt nervøse unge mænd, som på rad og række hilste på hertugparret.

– Jeg tror aldrig, at jeg har været så nervøs i mit liv før, sagde Liam Payne efter mødet med William og Kate.

Også Louis Tomlinson fra bandet gav udtryk for, at han var bange for at komme til at sige noget forkert til Kate. Anderledes afslappet havde Harry Styles forsøgt sig.

– Jeg sagde tillykke med bulen, selvom hun ikke ser ud til at have en.

Det royale par talte med bandet om deres tour-planer, og prins William fortalte, at han havde “holdt øje” med det storhittende band, der samler tusindvis af skrigende piger til udsolgte koncerter verden over.

One Direction optrådte senere på aftenen for William og Kate. Også Bette Midler, Ed Sheeran og parrets bryllupssanger, Ellie Goulding, var på scenen.

Se alle billederne fra parrets møde med One Direction her: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2833603/Lovely-lace-Kate-looks-picture-health-joined-William-merest-hint-baby-bump-visit-Royal-Variety-Performance.html

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu