Hertuginde Kate kører solo for første gang

onsdag d. 12. oktober 2016 kl: 14. 02 Af: Ritzau Fokus

Hertuginde Kate står for første gang på egne ben i royale sammenhænge med sit nuværende besøg i Holland.

Tirsdag markerede en helt special dag for britiske hertuginde Kate.

Dagen var nemlig første gang, at den 34-årige hertuginde optrådte på et officielt besøg i udlandet uden sin mand, prins William, ved sin side, skriver Hello Magazine.

Gravid prinsesse har sluppet kvalmen

Det var dog ikke noget, der kunne mærkes på den unge hertuginde, der da også har deltaget i utallige officielle udlandsbesøg, siden hun trådte ind i den britiske kongefamilie i 2011.

Stramt program

Hertuginden landede solo i Hollands næststørste by, Rotterdam, hvor hun stod foran et stramt program.

Første stop var et besøg hos den hollandske konge, Willem-Alexander, i hans hjem Villa Eikenhorst i Wassenaar, hvor hertuginde Kate spiste frokost med kongen.

Det primære mål for hertugindens besøg i Holland var dog udbredelsen af hendes kampagne for bedre mental sundhed blandt børn og unge.

I den forbindelse var hun vært for en diskussion mellem børneorganisationerne “Anna Freud Centre for Children” og “Families and Action on Addiction”, som hun samtidig er protektor for.

Hertugindens første officielle udlandsbesøg alene var oprindeligt planlagt til at foregå på en tur til Malta i 2014. Her blev hun dog nødsaget til at aflyse på grund af morgenkvalme.

Da havde det britiske kongehus netop meldt ud, at hertuginde Kate og prins William ventede deres andet barn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu