Hertuginde Kate: -Vi ville ikke tøve med at få professionel hjælp

mandag d. 15. august 2016 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
America's Cup 2016, Duchess of Cambridge
Hertuginde Kate: Foto: Henry Browne Livepic/Scanpix.

Hertuginde Kate støtter op om hjælp til psykisk syge børn og siger, at hun ikke ville tøve med at få hjælp til sine egne børn.

Hertuginde Kate vil ikke tøve med at søge professionel hjælp til sine to børn, prins George og prinsesse Charlotte, hvis de skulle få psykiske problemer.

Det fortæller hertuginden i en pressemeddelelse, i forbindelse med at velgørenhedsorganisationen Anna Freud National Centre for Children and Families, som hertuginde Kate er protektor for, har udgivet en række podcasts, der er designet til at hjælpe familier med børn med psykiske problemer, skriver mediet Hello! Magazine.

– Gennem mit arbejde med støtteorganisationer for familier og børn er det flere gange blevet klart for mig, at det at få tidlig hjælp til et barn, der kæmper, er den bedste ting, vi overhovedet kan gøre for vores børn, mens de vokser op, fortæller hertuginden i pressemeddelelsen og fortsætter:

Gravid prinsesse har sluppet kvalmen

– Derfor føler både William og jeg, at vi ikke ville tøve med at få professionel hjælp til George og Charlotte, hvis de skulle få brug for det.

Child in mind

Podcast-serien, der hedder “Child in Mind”, omhandler specifikke psykiske problemer, og hertuginden opfordrer alle til at give den et lyt med på vejen.

– Vær venlig at lytte med og del dem med dine venner og familie og lad os ændre måden, vi taler med hinanden om vores mentale sundhed, afslutter hertuginden.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu