Hertuginde: Prins George elsker dinosaurerne

torsdag d. 7. juli 2016 kl: 10. 49 Af: Ritzau Fokus

Snart treårige prins George er umådelig vild med dinosaurerne på det naturhistoriske museum i London, afslørede hans mor onsdag.

Det er ikke alle, der i samme grad nyder et museumsbesøg, men treårige prins George er efter sigende helt tosset med det.

Især er det dinosaurerne og 3D-skulpturerne på det naturhistoriske museem i London, som prinsen har kastet sin kærlighed på.

Folk er rasende på kongelig familie: Fik lille prins virkelig lov til dette?

Det fortalte prinsens mor, hertuginde Kate, til pressen, da hun onsdag aften i kraft af hendes rolle som protektor for Londons naturhistoriske museum agerede værtinde til prisuddelingen for “Årets museum”. Det skriver medierne The Telegraph og ABC News.

Rollen som protektor for museet har hertugindens nu afdøde svigermor, prinsesse Diana, tidligere varetaget frem til 1993.

Selv nyder hertuginde Kate også at besøge museet, og hun tager ofte sin førstefødte under armen, når hun skal derhen, fortæller hun. I 2014 blev hertuginden og den lille prins fotograferet sammen med prins William på museet, alt imens den lille familie nød museets sommerfugle-udstilling.

Det blev Victoria og Albert-museet, der løb med aftenens helt store pris og 100.000 pund, svarende til omkring 870.600 kroner, for dets innovation og kreativitet.

Vanen tro blev aftenens begivenhed også fulgt tæt på kongehusets egen Twitter-profil. Her kan du se nogle af billederne fra onsdagens arrangement:


Derfor bliver 2019 et helt specielt år for ung prinsesse


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu