Hertugindens søster taler ud om partypige-ry

torsdag d. 29. september 2016 kl: 13. 16 Af: Ritzau Fokus

Philippa "Pippa" Middleton, der er søster til Storbritanniens hertuginde Kate, bliver fulgt nøje, men ikke altid, som hun selv føler sig.

Da den dengang borgerlige Kate Middleton gik op ad kirkegulvet for at gifte sig med Storbritanniens prins William i april 2011 og samtidig blive hertuginde af Cambridge, rettede manges øjne sig ikke kun mod bruden.

Bag hende gik lillesøsteren Philippa “Pippa” Middleton nemlig, og hun fik straks tilnavnet “perfect Pippa”, fordi hendes brudepigekjole smøg sig rundt om hendes krop på den måde, som den gjorde.

William og Kates store sejr: Nu kan de juble

Efter brylluppet blev Pippa Middleton næsten lige så populær som hertuginden selv, og derfor er hendes gøren og laden siden blev fulgt nøje. Men ifølge Pippa Middleton bliver hun ikke altid skildret som den, hun i virkeligheden er.

– Det har ført til en ny hverdag for os som familie. Og det betyder, at der er mange ting, vi skal tænke på, men vi forsøger ikke at lade det påvirke os, siger Pippa Middleton åbenhjertigt til Daily Mail.

– Alligevel ser folk på mig som en privilegeret kvinde, der har udnyttet sin position. Folk siger også, at jeg er en partypige uden substans, lyder det ærligt fra den 33-årige kendissøster i interviewet med avisen.

I dag forsøger Pippa Middleton at skabe sig sit eget navn som klummeskribent, kogebogsforfatter og ved at stå i spidsen for flere velgørenhedsfonde. Men ofte bliver hun stadig forbundet med at være hertugindens søster.

Hov, var hun ikke på barsel? Prinsesse i overraskende optræden

– Jeg forsøger ikke at være alt for følsom, fordi det er lidt af en hverdag, jeg skal forholde mig til. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke påvirkede mig, erkender Pippa Middleton.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu