Hillary Clinton med i komedieserie

lørdag d. 20. februar 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Tredje sæson af den anmelderroste komedieserie Broad City har premiere på Comedy Central, og den nye sæson har ingen ringere end præsidentkandidaten Hillary Clinton med på rollelisten.

Søndag aften vender de ustyrlige og sjofle New Yorker-piger Abbi (Abbi Jacobson) og Llana (Llana Glazer) tilbage på Comedy Central, når tredje sæson af komediehittet Broad City har Danmarkspremiere.

Sex and the City-stjerne gør grin med Donald Trump

Serien har på to år opnået stor succes i USA, og både Rolling Stones og Time Out har kåret den som en af de bedste serier i 2015. Det skyldes ikke mindst det rå sprogbrug og de ofte absurde scener, der får pigerne fra både Girls og Sex & The City til at ligne artige skolepiger.

Prominente navne

De to veninder Abbi og Llana får i den nye sæson selskab af flere prominente navne, hvor særligt et skiller sig ud: Det er nemlig ingen ringere end præsidentkandidat Hillary Clinton, der afslørede sin deltagelse med et billede til sine fem mio. følgere på Twitter, hvor man ser den tidligere præsidentfrue sammen med Abbi og Llana under optagelserne efterfulgt af det efterhånden kultlignende udtryk #Yas.

Derudover gæster stjernenavne som Adam Levine, Whoopi Goldberg, Alan Alda, Vanessa Williams, Melissa Leo og Tony Danza også tredje sæson.

Venskab og skørt liv

Broad City handler om Abbi og Llana, to piger i 20’erne, og deres uadskillelige venskab og skøre liv i New York, der byder på alt fra rotter i lejligheden, pinlige familiebesøg og akavede one-night-stands. Llana arbejder som sælger, mens Abbi er pedel i et fitnesscenter. Abbi forsøger at være den ansvarlige og selvstændige, men hun bliver som oftest hevet med ned i sølet af sin marihuana-elskende veninde.

Broad City er skabt af Abbi Jacobson og Llana Glazer, der også spiller hovedrollerne. Den første sæson af serien havde premiere i USA i 2014 og blev en kæmpe succes. Før serien fik tv-premiere, blev den vist på nettet fra 2009-2011.

Fire nye serier får dansk premiere i weekenden

Tredje sæson af Broad City har premiere på Comedy Central søndag klokken 22.

Se traileren øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu