Hilton gifter sig med britisk rigmand

fredag d. 10. juli 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Nicky Hilton gifter sig med britiske James Rothschild. Det er anden gang Hilton bliver gift.

Nicky Hilton gifter sig med britiske James Rothschild. Det er anden gang Hilton bliver gift. Foto: Scott Roth/SCOTT ROTH/INVISION/AP

Den yngste Hilton-søster får sin drømmeprins på det royale Kensington Palace i London.

Den yngste Hilton-søster, Nicky Hilton, får fredag sin udkårne James Rothschild, når de to siger ja til hinanden på det royale Kensington Palace. Parret blev forlovet sidste år i Italien.

Nicky Hilton har torsdag aften lagt et billede op af sig selv iført en kort hvid kjole og teksten “godnat”. Og det bliver nok de sidste ord på Instagram, før hun fredag siger ja til sin kommende mand.

Superstjerner inviterer alle til polterabend

Hvis man skulle være fristet til at tro, at manden tager Hotelkæde-arvingen for pengene, kan man nok godt tro om igen. På trods af at Rothschild ikke ligefrem er let at stave, er det et yderst velkendt navn i de velhavende kredse. Familien hører nemlig til i den absolutte top, når det kommer til bugnende bankbøger. James Rothschild er arving til et bank-dynasti.

Ud over de to Hilton-søstre tæller søskendeflokken også brødrene Barron Nicholas II og Conrad Hughes Hilton III. På Instagram afslører Paris Hilton, at de fremover vil tælle endnu et medlem med i søskendeflokken. Her har hun nemlig lagt et billede op sammen med Kate Rothschild, der er gommens søster.

– Jeg elsker min snarlige britiske søster, skriver Paris Hilton til billedet efterfulgt af et hjerte og hashtagget “søstre”. Det er ikke Nicky Hiltons første ægteskab, hun blev også gift tilbage i 2004 med sin daværende kæreste Todd Andrew Meister i Las Vegas. Ægteskabet fik de dog annulleret bare tre måneder senere, og nu er Hilton altså klar til at prøve igen. Denne gang finder brylluppet sted på det royale Kensington Palace, og det bliver altså med prins William og hertuginde Kate som naboer.

Se Nicky Hiltons Instagram-billede her: https://instagram.com/p/47x4A5DXfg/?taken-by=nickyhilton

Nicky Hilton går fra hus og hjem!

Og Paris Hiltons her: https://instagram.com/p/48Ak06KgNP/?taken-by=parishilton

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu