Hitband hylder Danmark: Er det Dødsstjernen?

onsdag d. 22. juni 2016 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus

Tirsdag væltede heavy metalbandet Iron Maiden Jyske Bank Boxen og sammenlignede stedet med rumstationen fra "Star Wars"-universet.

Med megahits som “Powerslave”, “The Number of the Beast” og “The Trooper” lagde Iron Maiden tirsdag aften Jyske Bank Boxen i Herning ned.

Det verdensberømte heavy metalband optrådte i landet i forbindelse med sin “The Book of Souls World Tour” og har efterfølgende bragt en række billeder fra det danske besøg på Instagram.

– Børn af de fordømte, lyder det fra det britiske band til et foto fra koncerten, mens de hylder de mange fans på et andet.

– Tusind tak, Danmark!, skriver Iron Maiden til et billede af bandets forsanger, Bruce Dickinson.

Mindede mere om Dødsstjernen end Danmark

Inden Iron Maiden gik på scenen ved den jyske hede, skulle bandets grej og guitarer fragtes ind i Boxen, men den kulsorte multiarena mindede mere om Dødsstjernen end om Danmark.

– Jyske Bank Boxen i Herning eller er det indgangen til Dødsstjernen?, jokede bandet på Instagram med reference til rumstationen fra “Star Wars”-universet.

Iron Maiden blev dannet i den britiske hovedstad, London, i 1975 og havde sidste år 40-års jubilæum.

Forsanger blev ramt af kræft

Men fejringen blev overskygget af en trist nyhed, da forsanger Bruce Dickinson fortalte, han var ramt af kræft i tungen.

Heldigvis blev den 57-årige rocklegende efterfølgende erklæret rask samme forår.

– Jeg vil gerne sende en hjertelig tak til alle vores fans for deres søde ord og tanker. Jeg prøvede hele tiden at tænke positivt, og støtten fra vores globale fanbase var virkelig med til at gøre det nemmere, sagde Dickinson i en erklæring delt på bandets officielle side.

Heavy Metal-ikoner giver koncert i Danmark

Heavy metalpionererne har udgivet 16 studiealbum.

Se billederne her:

Loading bay for the Jyske Bank Boxen in Herning, or service entrance to the Death Star? #IronMaiden #TheBookOfSoulsWorldTour #Denmark #Herning #StarWars #DeathStar

A photo posted by Iron Maiden (@ironmaiden) on


Children of the Damned #IronMaiden #TheBookOfSoulsWorldTour #Denmark #Herning

A photo posted by Iron Maiden (@ironmaiden) on


Stærkt comeback af Iron Maiden

Thank you Denmark! #IronMaiden #TheBookOfSoulsWorldTour #Denmark #Herning

A photo posted by Iron Maiden (@ironmaiden) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu