Hitmager i heftig fejde om forældremyndighed

fredag d. 13. januar 2017 kl: 18. 24 Af: Ritzau Fokus
File photo of Paula Patton and Robin Thicke attending the Clive Davis Pre-Grammy Gala and Salute to Industry Icons in Beverly Hills
Robin Thicke er kendt for megahittet "Blurred Lines". Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Sangeren Robin Thickes ekskone forsøger at begrænse hitmagerens forældremyndighed over parrets fælles søn.

Der udspiller sig i øjeblikket en heftig kamp mellem hitmageren Robin Thicke og skuespillerinden Paula Patton i Hollywood.

De to tidligere turtelduer gik fra hinanden i februar i 2014, og siden har tonen tilsyneladende ikke været helt god mellem de to kendisser.

Vil begrænse delt forældremyndighed

Ifølge magasinet People kæmper “Warcraft”-skuespillerinden nu for at begrænse den delte forældremyndighed over parrets seksårige søn, Julian, for Robin Thicke.

I en række juridiske dokumenter, som magasinet er kommet i besiddelse af, anklager Paula Patton sin eksmand for at have været fysisk voldelig over for sønnen.

Bekymret over druk og stoffer

Det fremgår heraf, at den 41-årige skuespillerinde er bekymret over “Blurred Lines”-sangerens drikkeri og brug af stoffer, mens hun også er bekymret over de afstraffelsesmetoder, han ifølge hende bruger til at opdrage sønnen.

Blurred Lines-stjerne skal være far

Den 39-årige sanger har også givet sin forklaring, og i retsdokumenterne påstår han, at Paula Patton er vred på ham, fordi hans familie ikke ville lade ekskonen deltage i begravelsen af skuespilleren Alan Thicke, der er far til hitmageren.

– Paula havde ikke et positivt forhold til min far, og hun kom ofte med negative kommentarer til mig om min far. Derfor var hun ikke velkommen til hans begravelse. Jeg tror, at Paula kun ønskede at deltage, fordi det ville resultere i yderligere offentlig eksponering for hende, påstår Robin Thicke i dokumenterne ifølge People.

Den amerikansk-canadiske musiker forsøgte længe at få sin ekskone tilbage, efter at parret i februar 2014 gik fra hinanden efter ti års ægteskab.

Salgsfuser

Det resulterede i, at Robin Thicke udgav albummet “Paula”, der havde til formål at vinde sit livs kærlighed tilbage med numre som “Get Her Back”.

Her er de største sommerhits gennem 60 år

Albummet blev en salgsfuser, og det virkede heller ikke på kærlighedsfronten, for kort tid efter gik parrets skilsmisse endeligt igennem.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu