Hitmager sneg sig med på Roskilde to gange

søndag d. 3. juli 2016 kl: 8. 27 Af: Ritzau Fokus

To gange under årets Roskilde Festival har Hans Philip fra Ukendt Kunster indtaget Arena-scenen, selv om bandet slet ikke er booket i år.

Mens spæde morgenstråler lysnede horisonten over årets Roskilde Festival gik danske The Minds of 99 på scenen som allersidste koncert på festivalen.

På trods af, at LCD Soundsystem holdt dansefest foran Orange Scene og det sene tidspunkt taget i betragtning, fyldte det dansksprogede rockband teltet fuldt ud.

Kaare Norge på Roskilde Festival: Sådan kom den besynderlige koncert i stand

Med sig på scenen havde “Det er Knud som er død”-bandet også en ven på et enkelt nummer – nemlig Hans Philip, der rapper og udgør den ene halvdel af Ukendt Kunstner.

På scenen to gange på to dage

Helt uden at være booket til årets festival har den karismatiske rapper trådt op på Arena-scenen to gange på to dage.

Først fredag gæstede Hans Philip S!vas på scenen, hvor de to kammerater blandt andet fik både unge og gamle til at skråle med på “Stein Bagger”, og lørdag aften pustede rapperen endnu mere liv i rock-festen, da han gav sit besyv med på nummeret “Ud af min krop”.

Men selv uden hjælp fik The Minds of 99 teltdugen til at dugge, og det var en tydeligt rørt Niels Brandt, der som forsanger sluttede koncerten af med at sige:

– Tak fordi i blev for at se os. Vi står virkelig ydmygt og takker jer. Det har været en oplevelse for livet.

Rapper med hård kritik efter alvorlig ulykke på Orange Scene: -Det giver ingen mening

Mens morgensolen tog til, lukkede bandet årets live-optrædener på festivalen med nummeret “Hjertet følger med” og en ordentligt sending gigantiske orange balloner væltende ned over publikum.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu