Hitsanger afløser Topgunn i talentshow

onsdag d. 1. juli 2015 kl: 17. 27 Af: Ritzau Fokus
 
Nabiha holder af at omgive sig med talent - her er det Hej Matematik, der flankerer sangerinden.

Nabiha holder af at omgive sig med talent – her er det Hej Matematik, der flankerer sangerinden. Foto: FLINDT MOGENS/free

Nabiha tager stafetten, når “Danmark har talent” vender tilbage til danskernes tv-skærme.

Dommerpanelet på underholdningsprogrammet “Danmark har talent” har fået tilført et frisk pust i form af sangerinden Nabiha.

Støtten strømmer til Sverige fra kendte

“Mind the gap”-hitmageren har sagt ja til at udfylde den plads i panelet, som Topgunn tidligere har haft.

– Som artist møder jeg ofte en masse talentfulde og inspirerende mennesker, der brænder for det, de gør – og det synes jeg er fedt!, udtaler Nabiha i en pressemeddelelse fra TV2.

Nabiha, der havde et internationalt klubhit med sangen “Animals” sidste år, glæder sig til at se, hvilke talenter, der gemmer sig i Danmark. Hun håber at inspirere folk til at tro på sig selv og deres talent.

I programmet får sangerinden følgeskab af de drevne dommere Cecilie Lassen, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen, der med deres baggrunde inden for ballet, skuespil og tv har en bred vifte af viden, som Nabihas sangekspertise kan passe ind i.

Topgunn, som ellers plejer at hygge sig i dommerstolen på programmet, har måttet melde fra til denne sæson af “Danmark har talent”, efter TV2 Zulu har valgt at lave en programserie om ham.

Nabiha: -Jeg sloges med min sceneskræk

Castingen til “Danmark har talent” er allerede i gang, og håbefulde talentspirer har stadig chancen for at blive en del af denne sæson.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu