Nu er de single: Hjerteknuser og sangerinde bryder forlovelse

onsdag d. 5. august 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Zayn Malik er ledig på markedet, efter han og sangerinden Perrie Edwards har brudt forlovelsen.

Zayn Malik er ledig på markedet, efter han og sangerinden Perrie Edwards har brudt forlovelsen. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Forholdet er slut mellem det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik og Little Mix-sangerinden Perrie Edwards.

Først stoppede Zayn Malik boyband-karrieren i One Direction, og nu er forholdet til sangerinden Perrie Edwards også slut for 22-årige hjerteknuser.

Kendispar går hvert til sit

Ifølge en repræsentant for Malik har parret brudt med hinanden, og dermed er forlovelsen ophævet mellem ham og Little Mix-sangerinden.

Det bekræfter repræsentanten over for blandt andet ABC News.

Edwards er i øjeblikket ved at promovere Little Mix-singlen “Black Magic”, og under et interview tirsdag med mediet E! News blev hun spurgt til bruddet:

– Jeg har det fint, tak, lød det korte svar fra den 22-årige nu single-sangerinde.

Sammen siden 2012

Edwards og Malik har været sammen siden starten af 2012 og forlovede sig i slutningen af 2013, men gennem deres forhold har parret været ramt af rygter om utroskab fra hans side, efter der i marts måned blev lækket billeder af ham sammen med en anden pige.

– Jeg er 22 år gammel. Jeg elsker en pige, der hedder Perrie Edwards. Og der er en masse jaloux idioter i denne verden. Jeg er ked af, hvordan det ser ud, rasede Malik efterfølgende på Twitter.

Hjerteknuser kvittede boyband: -Jeg har ikke angst mere

Både Edwards og Malik startede sangkarrieren i “X Factor”, hvor de begge gik til audition som solosangere, men i stedet blev sat sammen med andre skrottede deltagere for at danne en gruppe.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu