Hjerteknuser taler ud om sin store deroute

onsdag d. 26. oktober 2016 kl: 18. 40 Af: Ritzau Fokus
Singer Aaron Carter arrives at the 47th annual Grammy Awards
Udadtil virkede Aaron Carter som en frisk, ung fyr, men bag facaden krakelerede livet for popikonet. Foto: ROBERT GALBRAITH/Scanpix (Arkivfoto)

Forældrenes skilsmisse og en familietragedie sendte Aaron Carter ud i misbrug og depression.

Udadtil virkede Aaron Carter som en frisk, ung fyr, men bag facaden krakelerede livet for popikonet.

Alt så ellers pænt og perfekt ud. Den unge sanger kom fra en musikalsk familie. Særligt storebror Nick Carter opnåede kultstatus som den helt store hjerteknuser i Backstreet Boys, men også søsteren Leslie Carter var en fremadstormende sangerinde.

Familiefundamentet vaklede

Men familiefundamentet vaklede under ham, da forældrene bekendtgjorde, at de skulle skilles, og da det skete samtidig med, at Aaron Carter skulle vise sit glansbillede-perfekte liv frem i MTV-programmet “Cribs”, smuldrede alt indeni ham.

– Pengene væltede ind. Vi havde den største bolig i hele Florida Keys, og jeg skulle vise filmfolkene hele det liv, jeg var ved at miste, fortæller den i dag 28-årige musiker i tv-programmet “Oprah: Where Are They Now?” ifølge E! News.

Ung popstjerne i alvorlig trafikulykke

Dyb nedtur

Opløsningen af familien blev starten på en dyb nedtur, som til sidst endte med, at musikbranchen boykottede den stormombruste sanger, som begyndte at tage stoffer.

– Depressionen ramte mig, fordi jeg ikke ville have, at mine forældre skulle skilles, fortæller Carter og fortsætter:

– Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre.

“I Want Candy”-sangeren endte med at gå på afvænning, men i 2012 ramte en ny tragedie.

Leslie Carter havde længe kæmpet mod et misbrug af piller, så da Aaron Carter fik udbetalt en økonomisk bonus, ville han bruge pengene på at hjælpe søsteren. Men hun døde inden da af en overdosis – blot 25 år gammel.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

– Jeg tænker stadig, hvad der ville være sket, hvis hun var nået på afvænning. Jeg har lært, hvor meget livet betyder for mig, og det er langt mere end berømmelse og penge, understreger Carter.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu