Hjerteknust popdreng finder kærligheden

mandag d. 15. december 2014 kl: 11. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Sam Smith er enormt populær og han vinder masser af priser, men indtil nu har han ikke haft held i kærlighed.

Sam Smith er enormt populær og han vinder masser af priser, men indtil nu har han ikke haft held i kærlighed. Foto: Dominic Lipinski/PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Sam Smith er begyndt at se en af de statister, som medvirkede i hans musikvideo “Like I Can”.

Vild Med Dans: Så gik den ikke længere

Hans musik er fyldt med sorg, knuste hjerter og ulykkelig kærlighed.

Men nu ser det ud til, at kærlighedslivet lysner en smule for den britiske popstjerne Sam Smith. I hvert fald fandt han en fyr blandt statisterne til sin “Like I Can”-musikvideo, som han er begyndt at se.

Det skriver avisen The Sun.

– Det er stadig meget tidligt. Altså vi snakker virkelig, virkelig tidligt. Faktisk er det lidt surrealistisk at tale om, fordi jeg ikke engang har bekræftet med ham, at vi officielt ser hinanden. Men han er rigtig sød, siger den 22-årige superstjerne.

Selv om Smith er glad for forholdet lige nu, er han sikker på, at den nye flamme på et tidspunkt kommer til at knuse sangerens hjerte.

– Jeg forelsker mig i rigtig mange mennesker og får hele tiden mit hjerte knust. Det er bare sådan, jeg er. Jeg er en følsom person, siger han.

Så fans af det unge stjerneskud kan ånde lettet op. Det lader nemlig til, at han i fremtiden får en masse inspiration til at skrive mange flere ulykkelige kærlighedssange.

– Jeg er en kunstner, som altid vil være ked af det på den ene eller den anden måde, slår han fast.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu