Hjerteoperation tvinger Dickow til at aflyse

mandag d. 27. juni 2016 kl: 16. 05 Af: Ritzau Fokus
Fredagsrock 2015, Tivoli, Tina Dickow
Tina Dickow og hendes mand, Helgi Jonsson, aflyser en række koncerter. Foto: Torben Christensen/Scanpix (Arkivfoto)

En stribe koncerter med Tina Dickow og hendes mand bliver flyttet, fordi han er blevet opereret i hjertet.

Et simpelt indgreb i hjertet blev pludselig til en større operation, da den danske sangerinde Tina Dickows mand, Helgi Jonsson for en uge siden var under kniven.

Derfor kan parret ikke som planlagt optræde i en række koncerter, de skulle have givet til august, skriver Tina Dickow på sin Facebook-side, hvor hun også har bragt et billede af ægtemanden i en hospitalsseng.

– Sådan så Helgi ud for en uge siden, efter at det, der skulle have været et uskyldigt, simpelt indgreb, endte ud i “open-heart surgery”!!, skriver den populære, danske sangerinde.

– Jeg skal spare jer for detaljer om, hvor meget der er savet og skåret, men vi må konkludere, at brystet ikke bliver helt klar til vores Helgi-koncerter i august. De er derfor flyttet til 1., 2, og 3. november (hhv. København / Aarhus / Aalborg), skriver sangerinden.

Billetter gælder til nye datoer

Hun oplyser, at billetterne gælder til de nye datoer, hvis man ikke vil have sine penge retur. Samtidig beder hun om folks forståelse i den svære situation.

På Instagram har sangerinden uploadet et billede af ægtemanden, der viser, at han her en uge efter operationen er på benene igen. Billedet viser Helgi Jonsson foran det, sangerinden beskriver som pladsen, hvor de er ved at bygge deres drømmehus.

Se opslagene her:Stjerne-sangerinde fortæller anekdoter i bogform

Exactly one week after having unexpected open-heart surgery, fresh scar popping out of the T-shirt, this tough man visited the building site of our dream house in the making today ❤️ @helgistrombone

A photo posted by Tina Dickow (@tinadico) on


Dansk sangerinde skriver fødselsdagssang til Frederik

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu