Hjælp fra mor

tirsdag d. 25. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det var med hjælp fra Jennifer Lopez’ mor, at Jennifer og Ben Affleck fandt sammen igen. Kun to uger siden overtalte Guadalupe Jennifer til at tage Ben tilbage. En insider udtaler, at Jennifer var meget oprørt over Bens udskejelser i Las Vegas. Hun mener, at Ben opgiver en afhængighed for an anden. På et tidspunkt nåede hun kogepunktet, og bad Ben om at flytte ud af hendes hus i Los Angeles.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Men nu er de sammen, og i sidste uge planlagde Jennifer en tur sammen med Ben til en pokerturnering i Atlantic City. Guadalupe elsker Ben, så hver gang Jennifer er sur på ham, overfalder hun hende med alle mulige kommentarer, blandt andet om at Ben er det bedste der nogensinde er sket for hende. Måske har det noget at gøre med de gaver Ben giver Guadalupe?? Hun får både smykker, en bil, rejser, ja alt hvad hun peger på.

Men det lader til, at Jennifer prøver at finde sig i Bens opførsel og problemer med gambling. Det siges i hvert fald at de skal giftes, og at det kan være hvert øjeblik det skal være.

Del din kommentar

Forsiden lige nu