Hobbitten

mandag d. 24. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Peter Jackson skal måske lave en filmudgave af bogen The Hobit. Bogen er den forløberen til Lord Of The Rings 1-3, og er nærmest en børnebog. Den handler om Bilbos rejser. Frodo er kun lidt med, men til gengæld ser man meget til Gollum. Peter Jacskon havde først sagt nej til at lave filmen, fordi han havde haft så enorme udgifter med Ringenes Herre, men Elijah Wood, der spiller Frodo, er overbevist om, at Jackson nok skal have en finger med i spillet på den ene eller den anden måde.

Her er vinderen af Vild med dans

“Jeg tror Peter tænker på det, for han vil ikke have, at nogen anden skal lave filmen. Den eneste måde at gøre det på, er at fortsætte i New Zealand med de samme mennesker, som har været med i Ringenes Herre, og det samme crew bag kameraerne”, udtaler Wood. Der foreligger dog ingen planer om en film The Hobit. Jacksons næste planer er en nyindspilning af King Kong.

Når The Return Of The King er færdig med at spille i biograferne, skal Lord Of The Rings have indtjent over 2,3 milliarder kroner i Norden. Dette er baseret på salget af 14 millioner biografbilletter indtil nu, og dvd salg. Den største film nogensinde, der let overgår Titanic.

Del din kommentar

Forsiden lige nu