Høj odds på at dronningen nævner Mopper

onsdag d. 28. december 2016 kl: 11. 12 Af: Elo Christoffersen
Dronning Margrethe er i dag den næstlængst siddende regent i Danmark, Dronning Margrethe, Prins Henrik
Interessen for at spille på nytårstalen har været støt stigende. Foto: Keld Navntoft/Scanpix (Arkivfoto)

NordicBet oplever stigende interesse for at spille på hvilke ord, Dronningen nævner i sin nytårstale. I år omfatter spilmulighederne "Mopper" "Donald Trump" og selvfølgelig "Søens Folk".

Dronningens nytårstale har udviklet sig til lidt af en nyklassiker blandt spilobjekterne hos NordicBet.

Margrethes festlige fredag: Dem skal hun feste med

Interessen for at spille på nytårstalen har nemlig været støt stigende, siden bookmakeren introducerede muligheden for at spille på talen.

Nævner dronningen Mopper?

Og i år er ingen undtagelse. Der er mulighed for at spille på, at dronning Margrethe nævner alt fra Linse Kesslers afdøde mor “Mopper” til mere realistiske bud som “nytårsønsker”. Naturligvis med store afvigelser i oddset.

Førstnævnte kan spilles til odds 40, mens sidstnævnte står i odds 1,16. Og så er der klassikeren “Søens Folk” til odds 11.

– “Søens Folk” er traditionelt et af de udsagn, vi får flest indskud på, men vi har endnu ikke udbetalt gevinst på det. Og faktisk beror det hele på lidt af en misforståelse, for Dronningen har aldrig brugt lige præcis den vending i sine taler. Men en gang skal vel være den første, siger NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi har oplevet en stigende interesse for at spille på nytårstalen, og sidste år slog det alle rekorder. Vi ser også en hel del indskud på de mere fjollede bud. I år er det eksempelvis muligt at spille på ord som “Gulddreng” og “Mopper”, hvis man synes, man mangler lidt ekstra spænding under talen. Og man kan jo aldrig vide, hvad Hendes Kongelige Højhed finder på at sige, siger Thomas Holm.

Nævner dronning Margrethe ordet/vendingen i sin nytårstale?

Danmark 1,02
Nytårsønsker 1,16
Terror 1,40
Prins Henrik 1,85
Danskhed 3,50
Putin 4,00
Kontanthjælpsloft 4,00
Indvandrere 4,00
Grænsekontrol 5,50
Kronprins Frederik 7,25
Leonard Cohen 8,00
Donald Trump 8,50
Brexit 9,50
Topskat 12
Middelhavet 40
Selfie 40
Pokemon 40
Mopper 40
Gulddreng 40
Nicklas Bendtner 75

Del din kommentar

Forsiden lige nu