Højgravid tv-darling klar til barsel

tirsdag d. 28. februar 2017 kl: 12. 18 Af: Ritzau Fokus
20170228091043424_org
Andrea Elisabeth Rudolph og manden Claus Møller Jakobsen bliver i foråret forældre igen. Foto: Scanpix/Thomas Lekfeldt

Tidligere tv-vært og cremedronningen Andrea Elisabeth Rudolph havde mandag sidste arbejdsdag.

I begyndelsen af foråret bliver den danske tv-darling Andrea Elisabeth Rudolph mor igen.

Den danske kendis har i flere år haft travlt med at drive sit eget skønhedsfirma, Rudolph Care, men nu har hun haft sin sidste arbejdsdag på kontoret for en stund.

Nu er hun gået på barsel

Den tidligere “Vild med dans”-vært er nemlig gået på barsel, mens hun venter på, at den lille ny kommer til verden.

Det fortæller hun på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sine kolleger, der står ved et bord med en stor kage med bærfyld.

– Blev topforkælet af yndlingsholdet i går. Fineste gaver, søde ord, smukke blomster, det dejligste, kærligste kort og ikke mindst hjemmelavet pavlova. Kæmpe tak alle I dejlige, skriver hun til billedet, hvor hun også benytter hashtags som “sidste dag på arbejde” og “barsel”.

Andrea Elisabeth Rudolph annoncerede den kommende familieforøgelse i september, hvor hun delte et billede af sin struttende mave.

De blev forældre i 2017

Siden har hendes følgere på Instagram kunnet følge med i graviditeten, og den 40-årige forretningskvinde har tidligere afsløret, at den lille guldklump kommer til verden i begyndelsen af foråret.

Kender ikke kønnet

I et indlæg på hjemmesiden www.rudolphcare.dk har hun desuden fortalt, at hun bevidst har valgt, at hun ikke vil vide kønnet på forhånd.

– Det vidste jeg heller ikke med Isolde eller Alfred, og det er et helt bevidst valg. Man bliver jo skannet så mange gange, og jeg vil gerne gemme lidt af magien, skrev hun i januar.

Andrea Elisabeth Rudolph er gift med håndboldkommentatoren og tv-værten Claus Møller Jakobsen.

Parret har i forvejen sønnen Alfred, mens Andrea Elisabeth Rudolph har datteren Isolde fra et tidligere forhold. Claus Møller Jakobsen har ligeledes to børn fra sit første ægteskab.

Se billedet fra Andrea Elisabeth Rudolph sidste arbejdsdag her:

Tidligere Vild med dans-værts familiesommerhus sat til salg

Blev top forkælet af yndlings holdet igår, fineste gaver, søde ord, smukke blomster, det dejligste kærligste kort og ikke mindst hjemmelavet pavlova!! Kæmpe tak alle i dejlige 💗❤Yesterday I was totally spoiled by the best colleagues, kind words, beautiful flowers, amazing gifts and homemade pavola! Thank you #luckyme #bestteamever #dreamteam @rudolphcare #biglove #lastdayatworkforawhile #maternityleave #homemadepavlova #rudolphcare #yndlingsholdet #drømmeholdet #sejestedamer #forkæletførbarsel #barselskickoff #sidsteofficiellearbejdsdagførbarsel #deglædersiglidtformegetsysjeg #tilgengældelskerdeatblivefotograferet #nåhnej

A post shared by Andrea Elisabeth Rudolph (@andrearudolph) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu