Højgravide Kronborg: -Jeg er blevet stærkere

torsdag d. 1. december 2016 kl: 11. 46 Af: Ritzau Fokus

Stine Kronborg har fortsat sin træningsrutine under graviditet, og hun kan mærke, at hun er blevet stærkere.

Den danske bodybuilder og tidligere tv-værtinde, højgravide Stine Kronborg, har bestemt ikke ligget på den lade side under sin graviditet.

Fitnessmodellen, der har termin om to uger, har holdt træningsrutinen ved lige, og faktisk kan hun se, at der er sket en fremgang under graviditeten. Det fortæller hun i et interview med Vores Børn.

– Mit energiniveau er gået op og ned i løbet af graviditeten, men når jeg kigger på min graviditet overordnet, så er jeg faktisk blevet stærkere. Jeg lytter rigtig meget til min krop, siger Stine Kronborg i interviewet.

Vild med sin graviditetskrop

Den højgravide realitydeltager, der har tonet frem på skærmen i programmer som “Jeg er en celebrity – få mig væk herfra” og “Paradise Hotel”, fortæller, at hun er helt vild med sin graviditetskrop.

Stine Kronborg overtog café: Det var ikke gennemtænkt

– Jeg er virkelig imponeret over, at jeg har kunnet holde vægten, fordi jeg ved så meget om mad. Det er virkelig dejligt at se maven vokse. Den sidder jo bare helt perfekt, siger den vordende mor til Vores Børn.

Højgravide Stine Kronborg har termin i december

37-årige Stine Kronborg har termin den 13. december. Hun har tidligere fortalt, at graviditeten ikke var planlagt, og hun ønsker ikke at fortælle, hvem faren til den lille purk er. Det betyder samtidig, at hun bliver alenemor, når den lille dreng kommer til verden.

– Det skræmmer mig helt vildt, men jeg kan ikke gøre noget ved det, har hun tidligere fortalt til Ritzau Fokus om sine tanker ved at skulle have sin søn alene.

– Det bliver hårdt, men jeg er altid klar på at tage en udfordring, fortsatte hun.

Berørt Kronborg mindes sin mor: -Du er min inspiration

Højgravide Stine Kronborg er kendt som både danser, tv-vært, realitydeltager og er desuden uddannet personligt træner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu