Højt hår og humør: Hairspray er i gang

mandag d. 25. januar 2016 kl: 15. 53 Af: Elo Christoffersen
 

42.224 har købt billet til musicalen.

Der var masser af kram, spænding og 60’er stemning i luften, da hele holdet bag Tivolis opsætning af Broadway-musicalen Hairspray mødte op til første læseprøve i dag. Dagen blev brugt på introduktion til det ca. seks uger lange forløb, som holdet skal igennem, før de er klar til at modtage premierepublikummet torsdag den 10. marts.

Spændte debuttanter

Flere fra castet er velkendte fra teaterbranchen, men der er også mange nye ansigter, som for første gang skal stå på en musicalscene. Her kan bl.a. nævnes Julie Zangenberg, der primært er kendt for sin skuespillerkarriere på film og TV samt Aqua-sangerinden Lene Nystrøm. De skal spille mor og datter i Hairspray, som bliver begges musicaldebut.

– Når man skal prøve noget nyt, så er det altid en udfordring. Jeg skal fx danse koreografi og synge på samme tid. Det tror jeg bliver min største udfordring, fortæller Lene Nystrøm, som nød at komme i gang med prøverne og møde resten af holdet.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang

Brygmann fejret med sang og kage

Denne mandag var en særlig dag for hele Hairspray-holdet. Måske især for Martin Brygmann, som samtidig kunne fejre sin 53 års fødselsdag. Den kendte skuespiller, musiker og entertainer blev overrasket med sang, kage og hyldest fra alle Hairspray-kollegerne.

Hairspray spiller fra 10. marts – 24. april i Tivolis Koncertsal. 18.-22. maj indtager musicalen Jyske Bank Boxen i Herning.

Kim Larsen vender tilbage: Sådan har han det i dag!

Se billederne øverst i artiklen og video nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu