Hør sangen: Zindy skal synge VM-guldet til Danmark

fredag d. 25. september 2015 kl: 12. 00 Af: Berlingske Nyhedsbureau, BNB
 
Zindy skal synge den officielle sang til kvindernes håndbold-VM. Foto: Facebook.

Zindy skal synge den officielle sang til kvindernes håndbold-VM. Foto: Facebook.

»Heart of Handball« er titlen på den officielle sang til kvindernes håndbold-VM, der spilles i Danmark fra 5.-20. december.

Per Bertelsen, bestyrelsesformand i Dansk Håndbold Forbund, er begejstret.

»Vi er meget begejstrede for sangen, som på alle måder matcher de værdier vi efterspurgte. Sangen udstråler det ægte heart of handball med budskaber om glæde og fællesskab og rammer fuldstændig plet med den stemning, der skal kendetegne mesterskabet. Zindy har gjort et fantastisk stykke arbejde med sangen, som på bedste vis vil bidrage til den håndboldfest, vi glæder os til i december,« siger DHFs bestyrelsesformand Per Bertelsen.

Indspillede officielle musikvideo med landsholdet

Spillerne på det danske landshold brugte torsdagen i et studie på Østerbro i København på at indspille den officielle musikvideo med Zindy.

Og straks efter rejste landsholdet til Skopje i Makedonien, hvor landstræner Klavs Bruun Jørgensen har aftalt at spille to træningskampe mod Vardar, der har den tidligere danske landstræner, Jan Pytlick, i trænerstaben,

»Det bliver fint at få lidt kamptræning inden de kommende dueller i EM-kvalifikationen mod Tyrkiet og Portugal,« siger Klavs Bruun Jørgensen, der ærgrer sig over, at playmaker Lærke Møller ikke er med på turen, fordi hun forleden pådrog sig en alvorlig knæskade.

Det bekymrer dog ikke Klavs Bruun Jørgensen.

»Selvfølgelig er det synd for Lærke og pokkers ærgerligt for landsholdet. Men jeg er helt rolig ved situationen. I Lotte Grigel og Kristina Kristiansen råder vi over to meget stærke playmakere,« siger han.

Hør “Heart of handball” nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu