Hoftevridende sangerinde: VM gav mig min søn

tirsdag d. 15. juli 2014 kl: 13. 09 Af: Ritzau Fokus
 
Sangerinden Shakira og fodboldspilleren Gerald Pique mødte hinanden under fodbold-VM i 2010, og det er Shakira evigt taknemmelig for.

Sangerinden Shakira og fodboldspilleren Gerald Pique mødte hinanden under fodbold-VM i 2010, og det er Shakira evigt taknemmelig for. Foto: Manu Fernandez/AP

Sangerinden Shakira sang den officielle VM-sang i 2010 og mødte i den forbindelse sit livs kærlighed i den spanske fodboldspiller Pique.

Den spanske landsholdsspiller Gerald Pique og den colombianske hoftevrikkende sangerinde Shakira vandt noget, der var meget større end Spaniens VM-trofæ under verdensmesterskaberne i fodbold i 2010, der blev afholdt i Sydafrika.

Sangerinde bliver drillet med selfie-billede

De vandt nemlig hinandens hjerter, da de mødtes under promoveringen af Shakiras officielle VM-sang ‘Waka Waka – Time for Africa.’

– Jeg glemmer aldrig nogensinde, at jeg mødte mit livs kærlighed under VM, siger hun til Huffington Post og tilføjer:

– Hvis det ikke var for VM, ville min søn Milan aldrig være blevet født.

I søndags vendte Shakira tilbage til begivenheden, der fire år før ændrede hendes liv for altid. Hun optrådte nemlig på Maracana-stadionet før finalebraget mellem Argentina og Tyskland med nummeret ‘La La La (Brazil 2014).’ Senere kom hun dansende ind under et andet nummer med den 18 måneder gamle Milan på armen.

En trøstende arm måtte hun også lægge om sin fodboldspillende kæreste, der sammen med sit verdensmesterforsvarende spanske hold overraskende blev sparket ud af turneringen af Chile i gruppespillet.

Shakira til Disney: Giv mig nogle former

– Pique var meget påvirket, så jeg blev nødt til at trøste ham på min måde, fortæller hun.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu