Her er holdet til “Elf” i Tivoli

torsdag d. 8. december 2016 kl: 15. 47 Af: Ritzau Fokus

Den tredjemest indtjenende julefilm nogensinde, hvis historie siden er blevet en musical, spilles i Danmark.

Historien om Buddy, der falder ned i julemandens sæk og ender på Nordpolen, og bliver opdraget af en nisse, er i filmen og musicalen Elf blevet en juleklassiker.

Og næste år slår Tivoli dørene op for forestillingen, der allerede har gået sin sejrsgang på Broadway og Westend i New York og London.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Den Gamle Have helt ekstraordinært fået lov til at omskrive historien, så handlingen foregår i København.

Christiane om kærligheden efter fødslen: -Vi er heldige

Filmen Elf med skuespilleren Will Ferrell i hovedrollen, er den tredjemest indtjenende julefilm i verden, skriver Tivoli i pressemeddelelsen.

– En svær mission, ægte kærlighed og smittende musik er grundopskriften på et godt, hjertevarmt juleeventyr, lyder det om musicalen, der fra næste år således kan ses i Danmark.

Kendte danskere på plakaten

På plakaten er blandt andet Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

Mens Pelle Emil Hebsgaard skal spille Buddy, tager Christiane Schaumburg-Müller rollen som Jovie, som han bliver forelsket i.

Elf får gallapremiere den 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu