Cameron Diaz afslører: Jeg var sammen med kvinde

onsdag d. 30. april 2014 kl: 7. 27 Af: Ritzau Fokus
 
Cameron Diaz er åbenbart ikke kun til mænd i soveværelset.

Cameron Diaz er åbenbart ikke kun til mænd i soveværelset. Foto: Matt Sayles MATT SAYLES/INVISION/AP

Cameron Diaz afslører i et nyt interview, at hun har delt seng med en anden kvinde.

Skuespillerinden Cameron Diaz har haft gang i mændene i de seneste år. Med en liste af ekskærester, der tæller blandt andre musikeren Justin Timberlake og skuespilleren Jared Leto, har der været gang i den 41-årige skuespillerindes kærlighedsliv.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Men det er ikke kun mændene, der nyder godt af Diaz’ selskab i soveværelset. Også kvinder bliver inviteret med i sengen.

– Ja, jeg har været sammen med en kvinde, fortæller hun i et nyt interview med Andy Cohen i talkshowet “Watch What Happens Live”.

Og der har længe været spekulationer omkring Hollywood-stjernens seksuelle orientering. Ikke mindst på grund af et åbenhjertigt interview i Playboy fra 2010, hvor hun stiller spørgsmål ved de klassiske definitioner på seksualitet.

– Vi er, som vi er. Vi ved alle, hvad der driver os. Og hvis jeg vil have sex med en kvinde, betyder det ikke nødvendigvis, at jeg er lesbisk, siger stjerneskuespilleren.

Kærlighed på katastrofekurs: Diaz reddede Hollywood-par

Diaz er lige nu aktuel i filmen “The Other Woman”, som har danske Nikolaj Coster-Waldau i en af hovedrollerne. Filmen har premiere herhjemme den 1. maj.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu