Hollywood-frue svarer igen på Oscar-jokes

mandag d. 7. marts 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespillerinden Jada Pinkett Smith svarer igen på Oscar-jokes om hende.

Jada Pinkett Smith og Will Smith havde af politiske årsager valgt at boykotte årets Oscar-uddeling. Her ses parret sammen til dette års Golden Globes Awards.

Jada Pinkett Smith og Will Smith havde af politiske årsager valgt at boykotte årets Oscar-uddeling. Her ses parret sammen til dette års Golden Globes Awards. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den amerikanske skuespillerinde Jada Pinkett Smith, der er gift med skuespilleren Will Smith, lader sig ikke slå ud over de jokes, som komikeren Chris Rock lavede om hende til årets Oscar-show.

Det skriver Daily News.

Matrix-skuespiller indrømmer: Jeg solgte stoffer

44-årige Jada Pinkett Smith og hendes kendte mand boykottede i år den populære prisuddeling, da parret mente, at for få sorte skuespillere var nomineret til en pris. Og det fik årets Oscarvært, komikeren Chris Rock, til at skyde med skarpt efter parret.

– Jada sagde, at hun ikke kommer. Jeg var sådan: “Er hun ikke med i et tv-show?” Jada boykotter Oscar-showet? Jada, der boykotter Oscar-showet, er ligesom mig, der boykotter Rihannas trusser. Jeg var aldrig inviteret, jokede 51-årige Chris Rock på scenen til dette års Oscar-uddeling.

Tager jokes med ophøjet ro

Men de jokes tager skuespillerinden med ophøjet ro.

– Det kommer med territoriet. Vi er nødt til at holde det kørende, der er en masse ting, vi er nødt til at håndtere, en masse ting i vores verden lige nu. Vi er nødt til at bevæge det fremad, lød det fra Jada Pinkett Smith, da hun blev spurgt ind til sin holdning om komikerens jokes og refererede samtidig til det opgør, som hun mener, at sorte bør tage med filmindustrien.

Oscarvært taler ud om skilsmisse: -Som at starte forfra

Ud over Will Smith og Jada Pinkett Smith boykottede blandt andre filminstruktøren Spike Lee og dokumentaristen Michael Moore også årets Oscar-show.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu