Hollywood-hunk kommer til skade konstant

tirsdag d. 24. maj 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Justin Theroux er en værre ulykkesfugl.
Justin Theroux er en værre ulykkesfugl. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP
 

Skuespilleren Justin Theroux er flere gange kommet til skade under optagelserne til serien “The Leftovers”, og også privat er han uheldig.

En flækket overlæbe, en brækket næse og knuste knoer.

Det er blot nogle af de mange skader, uheldige Justin Theroux har pådraget sig under indspilningerne til “The Leftovers”.

Flere ture på hospitalet

Den energiske skuespiller er kendt for at give alt, hvad han har i sig, og det udmøntede sig i flere ture på hospitalet, fortalte han for nylig på kulturfestivalen Vulture.

– Jeg har 10 sting i min læbe, har brækket min næse og været på hospitalet flere gange, afslørede han ifølge New Zealand Herald.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

– Jeg har også fået smadret min hånd, knust knoerne og slået hul i hovedet, så det måtte sys, lød det videre fra den vilde skuespiller.

Også uheldig privat

Ikke nok med at filmstjernen kommer til skade på settet, er han også uheldig privat. Under bryllupsrejsen til Bora Bora med skuespillerinden Jennifer Aniston var Theroux nær ved at miste livet, berettede han.

– Jeg var ude at dykke, men pludselig viste det sig, at iltbeholdningen var lav. Dykkerinstruktøren forstod ikke mine henvendelser og svømmede videre.

Anistons mand: Her er hemmeligheden bag vores ægteskab

– Min ven opdagede pludselig, jeg var i problemer og hev dykkerinstruktøren hen til mig, så jeg endelig kunne få en nødmaske på. Jeg kunne have smidt ham i gabet på en haj, lød det fra “American Psycho”-stjernen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu