Hollywood livet er svært at kombinere med husmoder tjansen

søndag d. 4. august 2013 kl: 9. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Den kendte skuespillerinde forsøger konstant at balancere livet som mor og travl skuespillerinde.

At være både familiemenneske og filmskuespillerinde kan være svært at få til at gå op i en højere enhed. Begge dele er tidskrævende, og for skuespillerstjernen Julianne Moore er det en konstant kamp.

– Mit liv er et stort jonglørnummer, og det er udfordrende. Jeg tror ikke, nogen forældre helt undgår at falde i fælden med skyldfølelse eller nogensinde stopper med at bekymre sig om, hvorvidt de gør alt perfekt. En del af at være forælder er, at sørge for, at dine børn har det godt, og det er meget svært, fortæller 52-årige Julianne Moore.

Hurra! Skøn rødhåret skuespiller fylder 57 år

Læs også: Maroon 5 forsanger led frygteligt

Hun har to teenagebørn, Caleb på 15 og Liv på 11, og når hun ikke medvirker i Hollywood-film, bruger hun tiden sammen med familien.

Selvom skuespillerinden højst sandsynligt tjener nok til at have både personlig kok og rengøringsdame, er hun ikke bleg for at tage huslige pligter på sig.

– Morgenmad er min specialitet. Det er lidt en joke i mellem min mand og jeg, at min bedste ret er et hårdkogt æg. Mine er bare helt perfekte, fortæller Juliane Moore, der også kan prale af sine rengøringsevner.

Se også: CHOCK billeder: Kendte som tiden har ødelagt 

– Jeg er en fænomenal rengøringsdame. Jeg har en gang læst, at Ingrid Bergman også er god til det, så jeg går ud fra, jeg ikke er den eneste skuespillerinde med de evner.

Efter skoleskyderi: Julianne Moore tager affære

Julianne Moore spiller en af hovedrollerne i “What Maisie Knew”, der har premiere her hjemme den 1. august. Hun er i øjeblikket i gang med optagelserne til filmen “Maps to the Stars”, og det rygtes, at hun er med på rollelisten i den anden film i “Hunger Games”-trilogien.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu