Hollywood-par går fra hinanden efter 11 år

tirsdag d. 27. september 2016 kl: 9. 01 Af: Ritzau Fokus

Skuespillerparret Naomi Watts og Liev Schreiber har efter 11 år og to børn valgt at gå fra hinanden.

Efter 11 års kærlighed sender skuespillerparret Naomi Watts og Liev Schreiber nu en chokbølge gennem Hollywood.

Parret oplyser til flere medier, at de har valgt at gå fra hinanden, skriver blandt andre ABC News. I en fælles erklæring til medierne skriver de to skuespillere, at de har truffet den svære beslutning for familiens bedste.

– Gennem de seneste måneder er vi kommet til den konklusion, at det bedste for vores familie fremadrettet er, hvis vi går fra hinanden. Det er med stor kærlighed, respekt og venskab i vores hjerter, at vi ser frem til at opdrage vores børn sammen og opdage en ny fase af vores forhold, skriver parret blandt andet om beslutningen.

Mødte hinanden i 2005

47-årige Naomi Watts og 48-årige Liev Schreiber, som blandt andet er kendt for deres roller som henholdsvis Jane i filmen ‘King Kong’ og ‘Ray Donovan’ i tv-serien af samme navn, mødte hinanden tilbage i 2005.

Her er skuespillerindes første ord om stjernebruddet

Parret har aldrig giftet sig, men sammen har de sønnerne Alexander, som går under kælenavnet Sasha, på ni år og Samuel på syv år.

Af hensyn til netop børnene beder eks-parret da også pressen være varsomme i omtalen af bruddet.

Naomi Watts lammede sit ansigt for at ligne Diana

– Selv om vi sætter pris på jeres nysgerrighed og støtte, beder vi pressen om at tænke på vores børn og respektere deres ret til privatliv, lyder det fra parret i erklæringen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu