Hollywood-sild: -Sådan holder jeg mig sprød

lørdag d. 21. maj 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Kate Hudson er fuldt ud tilfreds med sin krop.
Kate Hudson er fuldt ud tilfreds med sin krop. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Skuespillerinden Kate Hudson røber nu, hvordan pilates holder hende smækker som 37-årig og mor til to.

Sommeren står for døren, og snart er det tid til at hoppe i mere florlet tøj, der viser formerne frem.

Men hvis man føler sig mere flommet end fit, giver skuespillerinde Kate Hudson nu sine tips til at se sprød ud. Det sker i den kommende udgave af Shape Magazine.

Efter forlist forlovelse: Stjerne kysser på ny fyr

– Da jeg fyldte 19 år, opdagede jeg pilates og har dyrket det lige siden. Det er en træningsform, som min krop virkelig responderer godt på. De avancerede øvelser styrker min core (musklerne midt i kroppen, red).

– Jeg elsker også at dyrke TRX, fordi det minder om pilates, da man også bruger sin egen kropsvægt. Nogle gange dyrker jeg også mere aggressive træningsformer som eksempelvis boksning. Det holder mig i tiptop-form, siger den Oscar-nominerede “Almost Famous”-stjerne.

Kan ikke se hun har født to børn

Selv om singleskuespillerinden har født to børn, er det ikke til at se på hendes 37-årige krop, men det er hun bestemt ikke kommet sovende til.

– Jeg plejer min krop ved at træne hårdt og se, hvor langt jeg kan presse mig selv. Jeg elsker faktisk min figur, fordi det hårde arbejde betaler sig, lyder det fra hende.

De amerikanske kendisser hylder fædrelandet

Kate Hudson og hendes hotte krop kan i øjeblikket ses i de danske biografer i filmen “Mother’s Day”, hvor hun spiller side om side med stjerneskuespillerinderne Julia Roberts og Jennifer Aniston.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier