For gammel: Skørtejæger er færdig med kvinder

fredag d. 13. september 2013 kl: 10. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske skuespiller og damebedårer, Jack Nicholson, har lagt sin tid som skørtejæger på hylden. Foto: Colourbox free

Skuespiller: Jack Nicholson stjal min kæreste

Den gamle ulv, skuespilleren Jack Nicholson, er ovre sin storhedstid hos det modsatte køn. Og det ærgrer ham.

Han var i sin storhedstid i 1970’ernes Hollywood kendt som ikke så lidt af en kvindebedårer.

Men det timeglas er for alvor ved at rinde ud for den storcharmerende skuespiller Jack Nicholson, der mærker alderen trykke på flere punkter, end han selv er tilfreds med.

Det fortæller han til avisen The Sun, hvor han også kommer nærmere ind på, hvorfor det med damerne ikke længere er så ligetil.

– Mit hjerte er stadig lige så vildt som før, men jeg har ramt den biologiske tyngdekraft. Jeg kan ikke lægge an på kvinder i offentligheden længere. Det er ikke et valg, jeg har truffet, det føles bare ikke rigtigt i min alder, siger Nicholson.

I sin efterhånden fremskredne alder af 76 år er den dameglade skuespiller da heller ikke bleg for at indrømme, at det modsatte køn har været en af hans største drivkrafter gennem årene.

TOP 10 : Verdens rigeste skuespillere

– Hvis mænd skal være ærlige, så er alt, de gør og alle steder, de tager hen, et spørgsmål om at få chancen for at være sammen med kvinder. En stor del af det at være skuespiller handlede om det for mig, fortæller han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu