Hollywood-skuespiller: Vil inspirere datter

tirsdag d. 1. december 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Katie Holmes får snart sin debut som filminstruktør.

Skuespillerinden Katie Holmes får snart sin debut som filminstruktør. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Hollywood-skuespilleren Katie Holmes fortæller om, hvordan rollen som mor ændrer én.

Det er ni år siden, skuespillerinden Katie Holmes fik sit første barn med sin daværende mand, Hollywood-skuespilleren Tom Cruise. Og det har ændret hendes liv. Det skriver Ocean Drive Magazine.

Tom Cruise bryder tavsheden

– Rollen som mor forandrer dig fuldstændigt på en helt utrolig måde, og jeg tror, at du bliver den, som du er ment til at være, siger hun Ocean Drive Magazine og fortsætter:

– At være forælder inspirerer dig til at arbejde meget hårdt. Du vil gerne være et godt eksempel, og dine børn er det, der driver dig.

Den 36-årige skuespillerinde ved også, at vejen til succes kræver hårdt arbejde, og det er altså den viden, hun vil give videre til sin datter.

– Jo hårdere du arbejder, des mere succesfuld bliver du. Jeg har set, at personer på toppen konstant arbejder og konstant omgiver sig med andre succesfulde og kreative mennesker, siger hun.

Skuespillerinden, der har spillet med i “Batman Begins”, er selv blevet inspireret af sin egen far igennem sin barndom.

– Min far løb et maraton som 45-årig. Jeg løb et maraton som 28-årig. Og jeg synes, at hans tid var bedre. Min far inspirerer mig. Han gav min en masse selvtillid, da jeg voksede op. Vi blev opdraget med, at vi kunne gøre alt det, vi gerne ville, siger hun.

Katie Holmes holder sig tilbage fra at date igen

Skuespillerinden, der blev skilt fra Tom Cruise i 2012, er netop sprunget ud i helt nye ting. Hun er nemlig instruktør og producer på filmen “All We Had”, der indspilles i øjeblikket.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu