Hollywood-steg må forsvare russisk ølreklame

tirsdag d. 29. juli 2014 kl: 14. 03 Af: Ritzau Fokus
 
David Duchovny støtter ikke Rusland politisk, bare fordi han reklamerer for deres øl.

David Duchovny støtter ikke Rusland politisk, bare fordi han reklamerer for deres øl. Foto: Matt Sayles/AP

David Duchovny er med i en ny ølreklame, hvor han forestiller sig livet som russer. Men det betyder ikke, at han støtter Putin, siger han.

Som Hank Moody i “Californication” kommer han ofte ud i nogle vanvittige situationer, hvor kun hans charme kan redde ham.

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

Det samme gør sig nu gældende i virkelighedens verden for den amerikanske skuespiller David Duchovny, efter han har valgt at medvirke i en russisk reklame for øl. Og det er kontroversielt, fordi konflikten mellem Rusland og Ukraine har gjort forholdet mellem USA og Rusland anstrengt. Men reklamer og politik skal holdes adskilt, mener Duchovny.

– Jeg er stolt af mine russiske gener, mine ukrainske gener, mine skotske gener og mine polske gener på samme måde, som jeg er stolt af mine amerikanske gener. Men at være stolt af sine gener er ikke et udtryk for en politisk holdning omkring aktuelle begivenheder, siger den 53-årige skuespiller til TMZ.com.

Men han kan dog godt forstå, at folk tænker en ekstra gang over hans medvirken i reklamen.

– Set i bakspejlet og med tanke på den seneste tids tragiske hændelser, kan jeg godt se, at reklamens timing er uheldig. Jeg håber, at folk forstår, siger han.

Reklamefilmen handler om, hvordan Duchovnys liv kunne have blevet, hvis han voksede op i Rusland. Han forestiller sig livet som astronaut, danseinstruktør, ishockeyspiller og mange andre ting.

David Duchovny udgiver rockalbum

Du kan se den omstridte reklame .

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu