Hollywood-steg uden undertøj i Det Hvide Hus

onsdag d. 19. februar 2014 kl: 14. 45 Af: Ritzau Fokus
 
Bradley Cooper var i dyb tøjkrise forud for sin deltagelse i en middag i Det Hvide Hus.

Bradley Cooper var i dyb tøjkrise forud for sin deltagelse i en middag i Det Hvide Hus. Foto: Frank Micelotta FRANK MICELOTTA/INVISION/AP

Bradley Cooper var for fed til sine egne bukser, da han tidligere på måneden spiste middag med præsidenten i Det Hvide Hus.

Bradley Cooper sætter verden over unge pigers hjerter i brand – ikke mindst med nyheden om, at han gik til middag uden undertøj med præsidenten i Det Hvide Hus. Det fortæller han til Ellen DeGeneres i hendes talkshow af samme navn ifølge ABC News.

Hollywood-stjerne og supermodel er blevet forældre

– Jeg blev nødt til at smide boxershortsene, der var ikke plads til dem. Så det gjorde jeg. Jeg blev nødt til det, fortæller han til talkshowværten.

Ifølge ham selv skyldes hele miseren, at hans smokingbukser var blevet for små, efter han har taget knap syv kilo på til en ny filmrolle. Bukserne kunne simpelthen ikke trækkes op ud over underbukserne, og derfor måtte de helt af.

– Det var et mareridt, men jeg klarede det, fortæller skuespilleren, som nok er mest kendt for at have vilde tømmermænd i Las Vegas.

Bradley Cooper laver serie om Islamisk Stat

Bradley Cooper deltog i en såkaldt state dinner, afholdt af den amerikanske præsident Barack Obama for at fejre den franske præsident François Hollande.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu