Barnestjerne skal være mor – igen

tirsdag d. 5. november 2013 kl: 11. 41 Af: Ritzau Fokus
 
- Vi snupper da lige en fødsel mere! Drew Barrymore er gravid igen.

– Vi snupper da lige en fødsel mere! Drew Barrymore er gravid igen. Foto: David Shankbone / GNU Free Documentation License / Wikimedia Commons free

Drew Barrymore er gravid med barn nummer to kun et år efter, at hun blev mor for første gang. Hun ville sikre sig, at datteren fik søskende.

Hun fødte datteren Olive for kun fjorten måneder siden, men Drew Barrymore har allerede barn nummer to på vej.

Drew Barrymore fortæller om sit livs værste mareridt

En repræsentant for den 38-årige filmstjerne bekræfter til ABC News, at der er en ny, lille ‘kage i ovnen’.

Dermed opnår den blonde skuespillerinde, der er kendt for adskillige filmhits, et af sine mål på privatfronten: At sikre, at datteren vokser op med søskende.

– Jeg var enebarn, og jeg var ensom, sagde Drew Barrymore i sommer i et interview med bladet InStyle, hvor hun fortalte om sine planer om flere børn.

Faderen er skuespillerindens tredje ægtemanden Will Kopelman, som hun har været gift med siden sommeren 2012.

Drew Barrymore slog igennem som barnestjerne i 1980’erne, hvor hun især huskes for sin rolle som den søde, lille pige, der blev venner med rumvæsnet “E.T.”.

Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

Hendes overgang til voksen skuespiller er gået glattere end de fleste barnestjerners, og hun har siden 1990’erne både haft succes som hårdtslående babe i actionfilm som “Charlies’ Angels” og som blid, charmerende kvindelig hovedrolle i romantiske komedier som “The Wedding Singer” og “Never Been Kissed”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu