Hollywood stjerne fik humørsvingninger af vindruer

søndag d. 18. august 2013 kl: 14. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Den ellers så morsomme Ashton Kutcher, blev gnaven af frugtkur.   Foto:  John Shearer/AP / POLFOTO

Han var "kuvøseguf" for superhotte Demi Moore - i dag fylder han selv 40 år

Filmstjernen levede af vindruer under indspilningerne til filmen “Jobs”. Det påvirkede hans humør.

Enhver, der har været på kur, ved, at vindruer ikke fylder meget i mavesækken.

Det måtte filmstjernen Ashton Kutcher også sande, da han under indspilningerne til den nye film om Apple-stifteren Steve Jobs gik på en diæt kun bestående af vindruer. Den smalle kost gjorde stjernen i dårligt humør, fortæller en af filmens andre skuespillere til Female First.

– Han gik på frugtkur. Jeg gik på cheeseburgerkur. Det var langt hårdere for ham end for mig. Han var gnaven de første par dage, fordi han kun spiste vindruer, fortæller Josh Gad, der spiller over for Kutcher i filmen.

Den særprægede kostændring skyldtes dog hverken, at Ashton Kutcher var hoppet på Raw Food-bølgen eller et forsøg på at slanke sig.

Grunden til, at “Two and a half men”-stjernen fyldte sig med vindruer var et ønske om at leve sig ind i rollen som Apple-grundlæggeren Steve Jobs, der netop havde for vane at leve af frugt.

Selvom medspillere og filmfolk måtte trækkes med en gnaven og irritabel Ashton Kutcher, påvirkede det ikke hans præstation i filmen.

Josh Bad beskriver den 35-årige filmstjerne som den bedste medspiller, han har haft.

Hollywood-par afslører: Det skal vores baby hedde

“Jobs”, som filmen om den ikoniske Apple-nørd hedder, får premiere i løbet af efteråret. Den rigtige Steve Jobs døde i 2011 af kræft i bugspytkirtlen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu