Nicolas Cage meldte sig til datingshow

tirsdag d. 22. april 2014 kl: 14. 36 Af: Ritzau Fokus
 
Nicolas Cage ville gerne være med i et datingshow.

Nicolas Cage ville gerne være med i et datingshow. Foto: Charles Sykes CHARLES SYKES/INVISION/AP

Skuespilleren Nicolas Cage var som yngre stor fan af programmet “The Dating Game”.

I dag er han én af de mest eftertragtede Hollywood-stjerner, og kvinderne flokkes om ham. Men om skuespilleren Nicolas Cage ville have haft heldet med sig, hvis han havde været med i et datingprogram som 15-årig, er måske mere tvivlsomt.

Efter ulykke på filmoptagelser: Nicolas Cage skal opereres

Han var dog tæt på at gøre forsøget. Det fortæller han i et interview med New York Post.

– Ved min første audition var jeg ikke myndig endnu. Jeg var kun 15 år. Selvom jeg var så ung, forsøgte jeg at få lov at være med i “The Dating Game”. Jeg elskede at se det program, og jeg fik det altid set, selvom min far sagde, at jeg ikke måtte. Og han ville altså heller ikke lade mig være med i showet, fortæller Nicolas Cage.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt for film som “Kick-Ass” og “Face/Off” er i dag gift for tredje gang. Første ægteskab var med skuespillerinden Patricia Arquette. Efter deres skilsmisse blev han gift med Elvis Presleys datter, Lisa Marie Presley, og i dag er han gift med den tidligere servitrice, Alice Kim.

Nicolas Cage skal skilles

“The Dating Game” er i øvrigt blevet vist i en dansk udgave på Kanal 5 med Christiane Schaumburg-Müller som værtinde.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu