Hollywood stjerner får psykologhjælp efter dødsfald

onsdag d. 24. juli 2013 kl: 10. 36 Af: Ritzau Fokus
 

Sidste lørdag blev Cory Monteith, som spillede Finn Hudson i den berømte serie Glee, fundet død på et hotel i Vancouver i Canada. Foto: Colourbox

Serie-stjerner sørger over kollegas død

Der står psykologer klar til at hjælpe holdet bag serien Glee oven på tabet af en af seriens hovedpersoner.

Han blev kun 31 år gammel. Hollywood skuespilleren Cory Monteith, der spillede en af tv-serien Glees største roller, blev i sidste uge fundet død på sit hotelværelse. Dødsårsagen var en blanding af blandt andet alkohol og heroin.

Og tabet af den unge skuespiller har sat sig så dybe spor i folkene bag Glee, at de har sørget for krise- og psykologhjælp til alle seriens ansatte.

Hjælpen er en mulighed, når de mange berørte vender tilbage til arbejdet på serien den 13. august.

Det er manden bag Glee, Ryan Murphy, der har taget den endelige beslutning om at tilbyde hjælp.

– For mange folk blandt skuespillerne og resten af holdet er det første gang, de i deres liv har oplevet et dødsfald, fordi de er så unge. Jeg tror, at mange fans gennemlever det samme. Det er derfor, vi tilbyder hjælp, og det er derfor, vi vil have folk til at føle, at vi virkelig mindes ikke bare Cory, men også hans karakter Finn. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en helt utrolig hård tid, men hvad kan du ellers gøre?, siger han til E! News.

GALLERI: Disse kendte døde i 2013

Ryan Murphy håber desuden, at det kan hjælpe andre unge misbrugere, hvis serien tør sætte fokus på at ære den afdøde skuespiller.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu